Spelregels voor proefslapen

U kunt op een NeoQuartz matras of oplegmatras tot 14 dagen of langer proefslapen. Het is erg belangrijk om een goed matras te kopen. Met de aankoop van een NeoQuartz matras investeert u duurzaam in uw gezondheid.

U kunt diverse samenstellingen van NeoQuartz matrassen uitproberen en met hulp van een deskundig slaapadviseur tot een optimale matraskeuze komen. In de praktijk blijkt bijna iedereen zo een definitieve juiste keuze te kunnen maken. Ook kan een deskundig telefonisch advies al tot de juiste keuze leiden.

Om zeker te weten of deze keus op de langere termijn het gewenste slaapcomfort oplevert, heeft u echter meerdere nachten nodig om te ervaren of een nieuw matras voor u geschikt is. Bij ons bedrijf mag u een matras of oplegmatras twee weken (of langer) uitproberen zonder dat u eerst een matras zou moeten aankopen. Neemt u hiervoor contact op met 06-1489 0925, bereikbaar tot 22 uur. 

Hoe gaat één en ander in zijn werk als u wilt proefslapen?

1.
Proefslapen is mogelijk op een matras of oplegmatras. Indien u nog in het bezit bent van een prima matras dan volstaat een oplegmatras. Is de matras aan vervanging toe dan kan er op verschillende soorten matrassen worden proefgeslapen. Indien men niet naar de showroom komt dan wordt de keuze telefonisch 06-1489 925) of per e-mail gemaakt in overleg met de klant. 

2.

Als u 2 weken heeft proefgeslapen wordt u gebeld door onze slaapadviseur. Indien nodig is het mogelijk de proefperiode te verlengen. U betaalt voor het proefslapen alleen de verwerkingskosten en die zijn voor twee weken voor 1 of 2 matrassen of 1 of 2 oplegmatrassen € 35,-. Na de 2 weken komt er € 7,50 per matras of per oplegmatras per week bij. De matrassen of oplegmatrassen worden in Nederland kosteloos bij u bezorgd en opgehaald.

Klanten uit België betalen wel de bezorgkosten voor het proefslapen en de zijn € 29,95.

3.

Besluit u een matras of oplegmatras te kopen dan wordt een nieuw matras gemaakt en maakt u de helft van het bedrag aan ons over. Als het bedrag binnen is gaan we zo snel mogelijk het matras of opleg matras maken en voor dat het wordt afgeleverd betaalt u de andere helft. Als u een oplegmatras of matras aanschaft hoeft u geen kosten voor het proef slapen te betalen. Er komen geen extra kosten bij voor de bezorging in Nedrland. Voor België zijn de bezogkosten € 29,95.