Spelregels voor proefslapen

U kunt op een NeoQuartz matras of oplegmatras tot 14 dagen of langer proefslapen. Het is erg belangrijk om een goed matras te kopen. Met de aankoop van een NeoQuartz matras investeert u duurzaam in uw gezondheid.

U kunt diverse samenstellingen van NeoQuartz matrassen uitproberen en met hulp van een deskundig slaapadviseur tot een optimale matraskeuze komen. In de praktijk blijkt bijna iedereen zo een definitieve juiste keuze te kunnen maken. Ook kan een deskundig telefonisch advies al tot de juiste keuze leiden.

Om zeker te weten of deze keus op de langere termijn het gewenste slaapcomfort oplevert, heeft u echter meerdere nachten nodig om te ervaren of een nieuw matras voor u geschikt is. Bij ons bedrijf mag u een matras of oplegmatras twee weken (of langer) uitproberen zonder dat u eerst een matras zou moeten aankopen. Neemt u hiervoor contact op met Jan Severens op 06-1489 0925, te bereiken ma.t/m vrijd. tot 22 uur en zat. tot 18 uur. 

Hoe gaat één en ander in zijn werk als u wilt proefslapen?

1.
Proefslapen is mogelijk op een matras of oplegmatras. Indien u nog in het bezit bent van een prima matras dan volstaat een oplegmatras. Is de matras aan vervanging toe dan kan er op verschillende soorten matrassen worden proefgeslapen. Indien men niet naar de showroom komt dan wordt de keuze telefonisch of per e-mail gemaakt in overleg met de klant. 

2.

U betaalt voor het proefslapen alleen de verwerkings- en bezorgkosten en die zijn voor twee weken voor 1 of 2 matrassen of 1 of 2 oplegmatrassen € 50. Na de 2 weken komt er € 10 per matras of per oplegmatras per week bij. De matrassen of oplegmatrassen worden kosteloos bij u opgehaald.

3.

Jan belt u na 10 dagen hoe het proefslapen is verlopen en kijkt dan met u hoe verder.

4.

Besluit u een matras of oplegmatras te kopen dan wordt een nieuw matras gemaakt en aan u toegestuurd. De bestelling wordt gratis bij u bezorgd en het bedrag voor het proefslapen wordt van de factuur afgetrokken. 

5. Om de hygiëne te garanderen is het gebruik van een B-sensible hoeslaken verplicht. 

6. Mocht u meer willen weten over het proefslapen bel of mail gerust. Wij zijn tel. bereikbaar van ma./vrijd. tot 22 uur en zat. tot 18 uur op 06-1489 0925.