Onze magazijnen moeten leeg! Daarom geven wij tot half juli op al onze matrassen en oplegmatrassen en korting van maar liefst 25%! Ook hebben wij nog enkele showroommodellen met een korting van 50%. Wees er snel bij want op = op!

 

NeoQuartz matras

NeoQuartz Comfort Sleeping® biedt u letterlijk en figuurlijk een droommatras. Dankzij de unieke samenstelling staat het NeoQuartz matras namelijk garant voor een heerlijke nachtrust en tegelijkertijd heeft het een positieve werking op uw gezondheid (ook preventief). Het matras bevat een unieke tussenlaag van magneten en kristallen, waarvan de overtuigende werking is ontdekt na jarenlang onderzoek. Het NeoQuartz matras biedt ook een oplossing bij klachten, zoals slecht uitgerust zijn, rug- of spierpijn en moeheid. 


Onderzoek en klantervaringen: het NeoQuartz matras stimuleert de gezondheid

U zult het handgemaakte NeoQuartz matras dankzij de onderscheidende ingrediëntenmix ervaren als het matras van uw dromen.De vele onderzoeken en reviews bewijzen de positieve werking op onder andere de lichamelijke/geestelijke gezondheid, het gevoel van fitheid en de nachtrust. Ervaar het zelf en beleef de voordelen!

Enkele voordelen van het NeoQuartz matras

check  preventieve werking op uw gezondheid

check  betere nachtrust dankzij diepere slaap

check  comfortabel wellness matras (met de hand gemaakt)

check  aantrekkelijke prijzen voor deze unieke technologie

check  twee weken of langer proefperiode mogelijk

Om voldoende aandacht te kunnen geven aan iedere klant is het handig voordat u naar de showroom komt om even te bellen op 0492-527 294 of 06-1489 0925.