NeoQuartz matras

Het NeoQuartz comfort matras is het resultaat van jarenlang onderzoek, testen en optimaliseren. Het magneetmatras combineert exclusieve materialen met effectieve technologieën, die nog nooit zijn samengesmolten in één matras. U geniet van optimaal comfort en van de positieve (preventieve) werking op uw gezondheid. De matrassen worden met de hand gemaakt en zijn in alle gewenste maten leverbaar als oplegmatras of gewoon matras.

neoquartz comfortmatrasToelichting bij de afbeelding:
1. Laag van koudschuim (elastisch, veerkracht) of traagschuim (vormt zich naar uw lichaam)
2. Laag van magneten
3. Laag van kristallen
4. Laag van koudschuim (elastisch, veerkracht), traagschuim (vormt zich naar uw lichaam) of pocketvering in combinatie van een NeoQuartz oplegmatras.

De kracht van het NeoQuartz matras

De kracht en effectiviteit van het NeoQuartz comfort magneetmatras zit in de unieke magneet- en kristallaag. Onderzoeken bewijzen dat het matras de gezondheid dankzij deze bijzondere samenstelling verbetert. Slapen of rusten op het magneetmatras werkt preventief en voorkomt ziekten. Bovendien verhelpt het rug-, pijn- en vermoeidheidsklachten. Dit matras maakt het dus letterlijk mogelijk om al slapend aan uw gezondheid te werken.pic2

Magneetmatras: Jarenlange boost voor uw gezondheid

Naast de optimalisatie in het magneetmatras qua slaapervaring en de positieve werking op de gezondheid, staat duurzaamheid natuurlijk ook hoog in het vaandel. Alle NeoQuartz matrassen zijn daarom uitvoerig op duurzaamheid getest. Ze staan dus garant voor een jarenlange boost voor uw gezondheid. Kortom: met NeoQuartz haalt u het juiste materiaal in huis om te werken aan iets wat u niet kunt vervangen: uw lichaam. 

 

Wilt u de werking van het NeoQuartz magneetmatras voordelig zelf ervaren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-1489 0925. Bereikbaar ma./vrijd. tot 22 uur en zaterd. tot 18 uur.