Voordelen

Het NeoQuartz matras biedt u vele voordelen. Deze voordelen worden gestaafd door de vele onderzoeken die naar de werking van magneten en kristallen in matrassen zijn verricht. De voordelen variĆ«ren van diepere slaap tot uzelf energieker voelen maar er is ook een preventieve werking op uw gezondheid en vermindering van bestaande pijnklachten.

De 11 voordelen van een NeoQuartz comfortmatras op een rij:

check Het NeoQuartz comfortmatras  biedt meer ontspanning, waardoor spierpijn, rugpijn, gewrichtspijn, stress en kramp verminderen.

check U ervaart een betere en diepere nachtrust.

check Het NeoQuartz comfortmatras verbetert uw gezondheid, o.a. dankzij het vitaler maken van de organen en het bloed.

check Het is NeoQuartz comfortmatras een zeer comfortabel wellness matras, dat uitgebreid is getest op duurzaamheid.

check U betaalt nauwelijks extra voor een NeoQuartz matras in vergelijking met een ander kwaliteitsmatras  (in het hoge segment) zonder de NeoQuartz SlaaptechnologieĀ®.

check De unieke magneten en kristallen in het matras beschermen u in uw slaap tegen stralingen, waardoor u fitter blijft.

check Het NeoQuartz comfortmatras verbetert uw weerstand, vanwege de positieve werking op uw immuunsysteem en zenuwstelsel.

check U voelt zich energieker.

check Het NeoQuartz comfortmatras zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen.

check Het NeoQuartz comfortmatras is ook geschikt voor zwangere vrouwen, kinderen vanaf drie jaar en mensen met een insulinepomp.

check De bijbehorende omtrekhoezen van het NeoQuartz comfortmatras zijn afritsbaar en chemisch te reinigen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.