REVIEWS

 

“Beter doorslapen, fitter wakker worden, mijn lichaam wordt in balans gebracht!”

D. Striekwold, Geldrop

Ik was een prima slaper, tot ik ging trouwen en kinderen kreeg. Sindsdien slaap ik slecht (steeds wakker worden) en werd ik erg moe wakker. Ik heb bovendien een frozen schouder en pijnlijke heup. Sinds het voorjaar van 2018 slaap ik op een NeoQuartz matras, de medium traagschuim. en dat maakt een enorm verschil! Ik ben nog steeds niet iemand die heel de nacht in één ruk doorslaapt, maar ik word minder vaak wakker en ik word fitter wakker! Dus de kwaliteit van mijn slaap is gigantisch verbeterd en dat betekent dat ik echt veel vitaler en positiever de dag kan beginnen Ook heb ik minder pijn aan mijn schouder en heup; doordat de traagschuim het perfect, zacht ondersteunt maar zeker ook door de kristallen en magneten. Ik voel hoe mijn lichaam meer in balans wordt gebracht als ik erop ga liggen. Kortom, NeoQuartz heeft de kwaliteit van mijn leven en mijn gezondheid enorm verbeterd. Het is echt een investering in jezelf! En in jouw gezin want als moeders fit is, is ze vrolijker en een leuke moeder!

Ik heb trouwens ook een gezondheidskussen aangeschaf; daar zit ik op bij mijn computer. Ik merk dat mijn energieniveau beter op peil blijft hierdoor! En als ik er niet op zit, ligt onze poes Tom er wel op (die weten wel wat de lekkere plekjes zijn; voorheen zat hij er nooit!"

“Uitgeruster opstaan en veel minder pijnklachten!”

I. Blom, Rijswijk

“Als nasleep van een langere periode van ziekte had ik dagelijks pijn op verschillende plekken. Sinds ik op een matras van NeoQuartz slaap is dat zeker met 80% afgenomen. Ik herstel beter, ook als ik een nacht minder goed slaap. Ik sta uitgeruster op dan voorheen en voel me vitaler overdag, al met al ben ik blij met mijn NeoQuartz matras!

Daarnaast maak ik veel gebruik van de kussentjes. Ze zitten fijn. Vooral tijdens langere autoritten en uren op een stoel achter de computer voor mijn werk kreeg ik voorheen al snel pijnklachten in mijn rug, nek, schouders, armen en handen. Met kussentjes van NeoQuartz merk ik dat ik in die situaties meer ontspannen blijf en dat ik veel minder pijnklachten opbouw. Ook blijf ik 'frisser'in mijn hoofd. Ik wil niet meer zonder!"

“Pijn trekt weg als ik op het matras ligt en ik val ontspannen in slaap!”

Koosje, Asten
“Enkele maanden geleden heb ik een NeoQuartz matras gekocht. Ik had er eerst goed over nagedacht want ik vond het een behoorlijke aanschaf. Achteraf heb ik er echter nog geen minuut spijt van gehad. De prijs vergeet je en het slaapgenot houd je.
De eerste nacht dat ik er in de probeerperiode op sliep had ik al een goede ervaring. In mei kreeg ik een nieuwe knieprothese en ik was benieuwd of ik wat zou merken. Vanaf de eerste nacht merkte ik hoe de pijn wegtrekt als ik op het matras lig en ik val heel ontspannen in slaap. HET IS GEEN SUGGESTIE! Ook de voorlichting en de service is zeer goed. Ik kan het aan iedereen aanbevelen!

“Kon slecht slapen door tinitus. Ik slaap nu stukken beter!”

De heer W.A. Hartjes, Elsendorp
Van mijn zus hoorde ik van NeoQuartz. Ik was benieuwd of ik beter zou slapen omdat ik behoorlijk last heb van tinitus. Het is een prettig idee dat je mag proefslapen. Tot mijn verbazing kwam ik erachter dat ik tijdens de proefperiode 50% beter sliep. Ik heb daarom het NeoQuartz oplegmatras aangeschaft en ik ben er erg blij mee!

“Veel beter slapen, beter uitgerust zijn en geweldige service. Ultraslaapgenot!”

Mevrouw G. van Limbergen, Helmond
“Wat een fantastische ervaring om op dit matras te slapen!! Voorheen had ik elke nacht vele slapeloze uren vanwege een ruggenwervelprobleem (scoliose). Met deze matras slaap ik uren door en ben daardoor ’s morgens veel meer uitgerust. Hierop heb ik maar één antwoord: Wow! Dit is haute couture op het gebied van ultraslaapgenot.  

De service is geweldig, heel persoonlijk en er wordt echt naar je geluisterd en meegeleefd alsof je een heel duur maatpak laat maken! Je maakt kennis met dit product in de winkel en onder deskundige begeleiding wordt je keuze niet alleen bepaald in de winkel, maar mag je het product thuis een tijd uitproberen! “

“Sneller inslapen en fitter wakker worden. We kunnen onze NeoQuartz matrassen niet meer missen!”

Familie Meuwissen, IJsselstein
Vanaf de eerste nacht voelden we het verschil met een regulier matras:

Mijn dochter (11) heeft inslaapproblemen. Ze is vaak tot tegen twaalven wakker. Sinds ze op het NeoQuartz matras slaapt, valt ze veel eerder in slaap. Mijn zoon (15) heeft moeite met opstaan; hij wordt moeilijk wakker en voelt zich dan niet helemaal fit. Sinds hij op het NeoQuartz matras slaapt, voelt hij zich in de ochtend fitter en is sneller wakker. Mijn moeder die ook een NeoQuartz matras heeft, slaapt beter en voelt zich lekkerder in haar lijf. Mijn eigen ervaring is dat mijn lijf gedragen wordt en zich daardoor beter kan ontspannen. Ik voel mij ook fitter als ik opsta. Alsof ik helemaal verkreukeld naar bed ga en in de ochtend weer helemaal glad gestreken ben :)

Sinds we op NeoQuartz matrassen slapen zijn we zeer verwend geraakt. Een ander bed kan niet in de schaduw staan van dit heerlijke matras. We zijn een weekend weg geweest. Dat was een goede test. Hoe ervaarden we deze wissel? Mijn dochter kon de slaap niet vatten, mijn zoon kwam het bed moeizaam uit, mijn moeder en ik voelden een gemis en we waren niet uitgerust.

Conclusie: De aanschaf van de NeoQuartz matrassen is een geweldige koop geweest. Wij bevelen het matras aan iedereen aan! 

“Geen rug- of andere klachten meer en we slapen als rozen!”

Ton en Jolanda, Helmond
“Men zegt weleens dat een matras na een jaar of 5 – 6 vervangen moet worden omdat die dan ongemerkt doorzakt en diverse klachten kan veroorzaken. Onze oude matras had al een jaar of 15 trouw gediend en we sliepen er wel goed op. Mijn partner kon echter na revalidatie nog maar in één houding slapen. Dat leverde toch wel wat klachten op en daarom besloten we naar een nieuwe matras op zoek te gaan.

We hadden de winkel van Opmaatslapen en NeoQuartz weleens gezien en zijn voor informatie naar binnen gelopen. We zijn vriendelijk en vol enthousiasme ontvangen. Na vakkundige uitleg en voorlichting besloten we om onze oude matras te laten vervangen. Na wat meetwerk (zelfs aan huis om zeker te zijn) werd na een paar weken de nieuwe matras geleverd.

Perfecte service, oude matras werd meegenomen dus dat was al een zorg minder. Nieuwe matras werd netjes naar boven gebracht en op bed gelegd (detail: we kregen nog een gratis matrasbeschermer extra).

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en we vinden het beiden een perfecte matras. We liggen prima, geen rug- of andere klachten en we slapen als roosjes. Ook mijn partner slaapt de hele nacht door.

Als je dus verzekerd wilt zijn van een goede en gezonde nachtrust is een matras van NeoQuartz zeker aan te raden, mede ook de door de gedegen vakkennis van de eigenaar. O ja, we kregen ook nog een complete set met 2x dekbedovertrek en kussenslopen cadeau. Kom daar maar eens om bij een webshop!"

 

“Ik slaap na jarenlang slecht inslapen nu na vijf minuten in!”

Peter van de Reek, Helmond
“Eerst sliep ik moeilijk in, lag veel te draaien en kon de slaap niet vatten. Nu slaap ik na vijf minuten in en dat vind ik zeer prettig. Ik slaap beter door en ’s morgens voel ik me beter uitgerust. Ook is na twintig jaar eindelijk mijn probleem met obstipatie opgelost! Voor mij is het de investering dubbel en dwars waard geweest!

“Gewrichtsklachten evident verbeterd!”

Veerle Derleyn, Helmond
“In verband met chronische gewrichtsklachten had ik eerst een NeoQuartz oplegmatras op proef. Ik heb het inmiddels aangeschaft. De gewrichtsklachten zijn evident verbeterd. ‘sMorgens ben ik beter uitgerust. Ik geloof in het principe: er zit een duidelijke visie achter die in de praktijk waargemaakt wordt.”

“Wij slapen veel rustiger en wij staan uitgerust op!”

Nol en Julia Gresnigt, Breukelen
“Dankzij het matras met kristallen en magneten, slapen wij veel rustiger en wij staan uitgerust op! De uitleg en de service is uitstekend! De mogelijkheid om het thuis uit te proberen gaf de doorslag, Je weet dan wat je koopt.”

“Slapen is voor ons weer een heerlijkheid”

Agnes & Raymond Cooreman, Essen, België
“Eerder schaften wij een matras van een duur merk aan, maar dat bracht niet het gewenste effect. Het voelde broeierig en we voelden ons niet uitgeslapen. Toen we verder gingen kijken, kwamen we op het NeoQuartz matras. Onze interesse was gewekt en de medewerkers boden ons aan om proef te slapen. Het broeierige gevoel verdween en slapen is nu weer een heerlijkheid. Bedankt voor de goede raad en dienstverlening.”

“Het NeoQuartz matras is voor mij een waardevolle aanschaf”

Yvonne Wierda, Bennekom
“Het NeoQuartz matras voelde direct speciaal, vertrouwd en zeer comfortabel. Ik merkte dankzij dit matras al snel een betere doorstroming van energie. Opvallend vind ik ook dat ik nu meer uitgerust uit bed stap dan voorheen. Het NeoQuartz matras is voor mij een waardevolle aanschaf geweest.”

“Eerst kritisch, nu fitter en geen rugklachten meer”

Gijs Perk en Remke Perk-Jansen, Houten
“Toen ik las over het NeoQuartz matras wilde ik dit ervaren. Mijn partner stond er daarentegen kritisch en sceptisch tegenover en we hadden net een nieuw oplegmatras gekocht. Na wat discussies hebben we het NeoQuartz matras toch uitgeprobeerd. Het voelt bijzonder aangenaam. Ik voel me meer uitgerust, heb heldere dromen en mijn nek en rug voelen niet meer zo stijf. Gijs heeft een hernia gehad en zijn onderrug bleef een zwakke, pijnlijke plek. Sinds we het NeoQuartz matras hebben, heeft hij geen rugklachten meer. Zijn rug voelt ’s nachts warm aan, terwijl deze voorheen koud voelde. Deze positieve ervaringen gaven de doorslag om het matras aan te schaffen. Goed slapen is ons veel waard. We voelen ons fitter en dat vergroot onze kwaliteit van leven.”

“Na jaren kan ik weer doorslapen!”

Twan Gremmen, Helmond
“Ik zou u nog mijn bevindingen laten weten met de matrassen die ik bij u kocht. Ik was sceptisch maar uw informatie en uw -terughoudende- enthousiasme deden mij besluiten de investering te doen. Na een maand kom ik tot de volgende conclusie: Ik heb last van mijn rechterheup. Voorheen hield me dat uit mijn slaap en had ik bij het opstaan veel last. De heup is niet ineens ‘opgelost’, maar ik slaap nu dóór! Verkoopt u ook NeoQuartz stoelen?  ;) 

“Dankzij NeoQuartz matras minder slaap nodig dan voorheen”

Nicky Elschot, Groenlo
“In het verleden had ik regelmatig last van kopzorgen, die me ook uit mijn slaap hielden. Op het NeoQuartz matras voel ik al na vijf minuten ontspanning in mijn hoofd en lichaam. Ik val nu binnen een half uur in slaap. Ook voel ik me bij het opstaan veel energieker. Over een hele week heb ik nu gemiddeld vijf uur minder slaap nodig, terwijl ik wel gewoon mijn scherpte en energie behoud.”

“Het matras heeft een rustgevende werking”

De heer en mevrouw Van den Hoogen, Helmond
“Het matras wat wij nu hebben komt eigenlijk een tiental jaren te laat: Het heeft een rustgevende werking en het is jammer dat het er niet eerder op de markt was. Wij zijn zeer tevreden over dit product en willen het iedereen aanbevelen zodat niet alleen wij er plezier van hebben! ”

“Wij zijn ’s morgens beter uitgerust!”

Christ en Mia uit Hamont. België
“We hebben nu sedert twee maanden onze nieuwe matras met de NeoQuartz slaaptechnologie. We zijn heel tevreden. Mia slaapt nu veel beter en is  ’s morgens beter uitgerust. Ikzelf  ben ’s morgens ook veel fitter. Onze elektrische deken hebben we niet meer nodig:  het voelt veel aangenamer dan vroeger. Onze investering is dus elke euro waard! Bedankt nog voor het eerlijk en prettig afhandelen van onze aankoop.” 

“Wij slapen als rozen!”

Anne-Marie en Cor Peters, Helmond
“Wij willen u hierbij onze tevredenheid laten weten over de onlangs aangeschafte oplegmatrassen van het merk NeoQuartz. De matrassen bevallen ons uitermate goed en we slapen als  rozen. Ook over uw advisering en de correcte levering zijn wij zeer tevreden! Veel succes voor de toekomst toegewenst.”

“Meer energie en minder rugpijn!”

André en Martha, Hechtel, België
“Eerst hebben we een matras uitgeprobeerd zonder magneten en kristallen. De rugpijn van Martha werd minder. Daarna hebben we een matras uitgeprobeerd met magneten en kristallen en we hebben het ook aangeschaft. De rugpijn werd nog minder. Martha heeft over het algemeen meer energie. We zijn beiden erg tevreden over onze aanschaf. Het is het geld waard! ”

 

Wilt u het NeoQuartz matras zelf ervaren? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-1489 0925. Bereikbaar ma./vrijd. tot 22 uur en zat. tot 18 uur.